Manieren om een dames kniekous te dragen

Home / Blog / Manieren om een dames kniekous te dragen

Dames kniekousen zijn een geweldige manier om een ​​vleugje kleur of patroon toe te voegen aan je outfit. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar iets leuks en speels of iets eleganters, er zijn altijd manieren om dames kniekousen in bijna elke situatie te stylen.

Een korte broek

Zowel in de zomer als in de winter kun je kniekousen met een broek dragen. Je kunt ze dragen met elke soort type broek, van korte broeken tot lange broeken die over je laars heen schoenen. Dit is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan je typische sok loze look tijdens de warmere maanden.

Een korte jurk

Probeer de volgende keer dat je je opmaakt voor een avondje stappen in de stad je kniekousen te combineren met een korte jurk. Gebreide kleding is meestal vrij lang en kan extra volume toevoegen aan je outfit als het wordt gecombineerd met hakken of andere schoenen. Een korte jurk snijdt de overtollige stof af, waardoor er meer een langwerpig silhouet ontstaat dat er geweldig uitziet.

Een combinatie van een kniekous en een rok

Je kunt een kniekous dragen in combinatie met een rok. Een kniekous kan worden gedragen met een rok van elke lengte. Als je dus een korte of halflange rok hebt en er wat meer flair aan wilt toevoegen, probeer dan een paar kniekousen toe te voegen. Je kunt deze look ook dragen met een legging of zelfs een geklede broek. Het belangrijkste detail waar je op moet letten is de kleurencombinatie tussen je bovenste en onderste lagen. Zorg er voor dat je ze goed op elkaar afstemt, zodat de outfit er samenhangend uitziet.

Een zwarte kokerrok

Een zwarte kokerrok is een klassiek kledingstuk. Het is namelijk veelzijdig en kan voor veel verschillende gelegenheden worden gedragen. Je kunt het dragen met een scala aan accessoires, waaronder een paar kniekousen. Kniekousen zijn geweldig voor degenen die kleur willen toevoegen aan hun outfit, maar niet te gek of te extra willen overkomen. Ze zien er ook geweldig uit in combinatie met andere items zoals een effen T-shirt. Zorg er bij het dragen van dit soort outfits voor dat alles perfect bij elkaar past. Let dus goed op de kleuren van de verschillende kledingstukken.

Combineer je kniekousen met lange laarzen

Je kunt kniekousen met laarzen dragen voor een leuke, casual look. Het is een makkelijke manier om deze trend te volgen en het hoeft niet beperkt te blijven tot alleen kleding voor dagelijks gebruik. Als je op zoek bent naar iets meer edgy en trendy, probeer dan je kniekousen te combineren met hoge laarzen. Deze look is vooral geweldig als je een ensemble wilt aankleden zonder hakken te dragen. De hoogte van de laars helpt bij het creëren van een langer silhouet waardoor al het andere in je outfit korter en compacter lijkt.

 

Bekijk ook