Wat te doen als je bezoekje aan de kapper niet heeft uitgepakt hoe je had verwacht.

Home / Blog / Beauty / Wat te doen als je bezoekje aan de kapper niet heeft uitgepakt hoe je had verwacht.

Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Je wilt graag een ander kapsel, dus ga je naar de kapper en leg je uit wat je in gedachte had. Misschien heb je zelfs wel wat afbeeldingen bij als inspiratie. Of je bent toe aan een nieuwe look en laat je verrassen door wat de kapper in gedachte heeft. Zij weten vast wel wat goed bij je zal staan. Helaas pakt dit niet altijd helemaal goed uit. Wat kun je doen als je kapsel niet is wat je ervan had verwacht?

Praat met je kapper

Zie je tijdens je knipbeurt al dat het niet de kant op gaat die je in gedachte hebt. Zeg er dan meteen iets van. Hoe eerder je dit aangeeft, hoe makkelijker het is voor de kapper om er nog iets aan te doen. Ook wanneer je thuis pas echt goed ziet dat je niet tevreden bent, kun je toch nog teruggaan naar de kapper. Ga rustig in gesprek en geef aan dat dit niet was wat je in gedachte had. Samen kun je kijken wat ze nog kunnen veranderen, zodat je toch weer tevreden de deur uit gaat. Heb je er echt geen vertrouwen meer in? Ga dan naar een andere kapper.

Blijf zelf van de schaar af

Het is wel erg belangrijk dat je niet thuis zelf met de schaar aan de slag gaat. Meestal wordt het hiermee namelijk alleen maar erger en is het lastiger voor een kapper om je kapsel dan nog goed te herstellen. Zeker de achterkant van je haar is zelf erg lastig te knippen. Doe dit dus ook niet!

Neem hairextensions

Is je haar uiteindelijk echt te kort geknipt of te ver uitgedund? Dan kun je er altijd voor kiezen om hairextensions aan te schaffen. Zo kun je zorgen dat je weer voller en langer haar hebt zonder dat je hier lang op moet wachten. Er zijn verschillende hairextensions om uit te kiezen. Zo kun je met wire- of clip-in extensions gemakkelijk zelf in een handomdraai inzetten. Deze extensions zijn het beste wanneer je vaak wil wisselen. Wanneer je niet tevreden bent met je eigen haar en hierom hairextensions neemt, kun je misschien beter kiezen voor extensions die je gewoon in kunt houden. Ga bijvoorbeeld voor wax extensions van Hairextensions Voordeel. Doordat je deze extensions mooi kunt verdelen over je haar zorg je voor een natuurlijke look. Met wax hairextensions kun je tot wel vier maanden doen, waardoor je je eigen haar de tijd kunt geven om weer bij te groeien.

Probeer verschillende stylingproducten

Natuurlijk kun je ook thuis aan de slag gaan met verschillende stylingproducten of accessoires voor je haar. Misschien is op het eerste gezicht je nieuwe kapsel niet helemaal wat je ervan had verwacht, of misschien moet je er gewoon even aan wennen. Gebruik je favoriete haaraccessoire of krul je haar op je oude vertrouwde manier. Dit kan al een heel andere look geven waardoor het misschien toch een stuk leuker zit dan je dacht!

Bekijk ook

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.